2024 zomerbroek trends voor dames 

by Berden Fashion

Niet elke zomerdag is geschikt voor leuke rokjes en jurkjes. Ben jij op zoek naar trendy broeken voor deze zomer? Lees dan snel verder. In deze blog brengen wij jou helemaal op de hoogte van de zomerbroeken trends. Zo kun jij met een zelfverzekerde look de deur uit gaan!

Lichte stoffen

Heb jij er ook weleens last van dat blote benen nét te koud zijn, maar je wilt ook niet met een warme broek over straat? Dan is deze trend de oplossing; linnen broeken. Linnen houdt je frisser in de zomer en is dus lekker luchtig. Het enige nadeel van linnen is dat de stof snel kreukt, maar tegelijkertijd geeft de stof ook een hele elegante en verfijnde uitstraling. Combineer een mooie witte linnen broek met een tube top en een paar sandalen voor een heerlijke zomerse outfit. Tegenwoordig zien we de linnen broek in steeds meer kleuren voorbij komen en wij zijn fan!

Wist je dat naast het feit dat linnen je dus frisser houdt in de zomer, deze stof je ook warmer houdt in de winter?

Opvallende kleuren

Aan kleuren kunnen we niet ontkomen wanneer we het hebben over zomer 2024. Zowel felle kleuren als pastelkleuren zijn super trendy. Bij Berden houden wij ook van heerlijke zomerse kleuren en we zijn daarom erg blij met deze trend. Deze zomer kun jij namelijk heerlijk shinen met felgekleurde broeken. Laten we eerlijk zijn, kleur maakt je outfit toch een stuk leuker? Felroze, neon groen of fluoriserend oranje, val deze zomer lekker op met jouw look! Stijl de broek met een witte top of experimenteer met colour blocking. Draag bijvoorbeeld een pastel paarse blouse op een felgroene broek en verras jezelf en anderen met toffe combinaties!

Streepjes

Laten we eerlijk zijn: Strepen zijn nooit echt uit de mode geweest. Daarom is het ook niet verrassend dat we deze trend aankomende zomer weer zien. De strepen zie je terug in zowel linnen broeken als cargo- en spijkerbroeken. Momenteel zijn vooral dunne en verfijnde strepen erg trendy. Combineer jouw gestreepte broek met een effen top of T-shirt en vermijd print op print.

Hoe losser, hoe beter

In de zomer is een strakke broek veel te warm. Daarom maken we het onszelf met deze laatste broeken trend erg praktisch; heerlijke wijde broeken. Wijde broeken zijn al erg typerend voor het fashion jaar 2024, we kunnen de trend daarom niet vergeten in ons lijstje. Van wijde jeans tot aan linnen broeken; zolang de broek een oversized fit heeft, is het perfect voor de zomer. Combineer een wijdvallende broek met een strakke croptop of draag er een gehaakte bralette bij. Maak de look compleet met leuke sandaaltjes en een leuke tas

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer