Heren modetrends & kledingtrends – Zomer

by Berden Fashion

Het is nog even afwachten wat we allemaal kunnen en mogen deze zomer. Mogen we weer naar een festival, op een terrasje zitten of misschien zelfs op vakantie? Het is nog even afwachten. Maar je kunt je hoe dan ook alvast voorbereiden met een aantal zomerse looks. Mode is altijd grotendeels gefocust op trends voor vrouwen, maar de mannen worden ook zeker niet vergeten! Ben jij benieuwd wat je dit seizoen veel tegen gaat komen? Wij hebben een aantal van de grootste trends voor je op een rij gezet.

Pastel kleuren

Pasteltinten zie je ieder jaar weer voorbij komen. Deze kleuren zijn vrolijk en opvallend maar tegelijk ook zacht en fris. Ideaal voor een zomerse outfit dus. Deze kleuren combineer je met gemak voor je dagelijkse outfit, of je nu voor een klassieke look gaat of net wat meer urban. Pasteltinten mogen van top tot teen gedragen worden, dus je bent niet alleen beperkt tot het combineren van een T-shirt, overhemd of trui. De broek mag ook meegenomen worden met deze heerlijke zomerse kleuren.

polo
short
tshirt

Bloemenprints

Net zoals pasteltinten zijn bloemenprints jaarlijk een terugkerend element in de modetrends voor de zomer. Maar dit jaar heeft deze print ook een nieuwe betekenis: een nieuw begin. Na een jaar als 2020 is dat ook precies wat we nodig hebben. En denk je dat bloemen misschien wat oubollig overkomen? Dat is zeker niet het geval! Een bloemenprint anno 2021 is fris, vrolijk en zeer gevarieerd. Een bloemenprint kan zo opvallend zijn als jij wil. Of je nu gaat voor een tropische multicolour print of een subtiel design in één kleur. Je kunt er alle kanten mee op.

polo
t-shirt
overhemd

Logoprints

Logo’s zie je al een aantal jaren voorbij komen. Maar zeker deze zomer is het weer helemaal hip. De logo print lijkt heel simpel maar is tegelijk zeer gevarieerd. Merken zetten het logo op verschillende creatieve manieren op kleding. De meest voorkomende variant is een shirt of trui met het logo aan de voorkant of op de mouw. Bij boxershorts en zwemshorts zie je regelmatig een elastische tailleband met logo erop. Een allover print met logo is ook populair. Maar werken worden elk seizoen steeds creatiever en experimenteren met verschillende variaties. Op deze manier wordt deze trend elke keer toch weer op een vernieuwende manier gebracht.

t-shirt
hoodie

Linnen

Deze zomer willen we weer kunnen ontspannen en genieten. Daar heb je ook comfortabele kleding bij nodig. Als er iets comfort uitstraalt dan is het wel linnen. Deze natuurlijke stof is comfortabel en straalt een relaxte maar tegelijk ook geklede look uit.
Daarnaast is linnen ook ideaal voor de dagen dat het echt heet is. Hittegolven zijn tegenwoordig steeds normaler. Linnen kleding is dan de perfecte keuze. Je huid is beschermd tegen de zon en tegelijk zorgt het ervoor dat je het niet te warm krijgt. 

polo
blouse

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer