Dit zijn de modekleuren voor de lente/zomer

by Berden Fashion

De zomer staat voor de deur en wij kunnen echt niet wachten! Één ding is zeker: we kunnen collecties vol met kleur verwachten dit seizoen. Leg je comfy joggingbroek maar weg, want de nieuwste mode gaat er anders uitzien. Laat je inspireren door de nieuwste modekleuren voor de lente van 2021.

Zacht geel (Illuminating)

Van deze zonnige tint krijg je gelijk zin in zomerse dagen. Deze kleur laat zien dat we uitkijken naar dit nieuwe seizoen met vrolijkheid en warmte. Geel is een aanwezige kleur en niet iedereen voelt zich er even prettig in. Daarom kun je ook gerust kiezen voor een combinatie met deze kleur, bijvoorbeeld met grijs.

Oranje boven (Marigold)

Met deze warme kleur zit je altijd goed. Geef jouw outfit een optimistische uitstraling met deze prachtige tint die je doet denken aan goudsbloemen. Of je nu kiest voor een top-tot-teen look of een los item in deze kleur, jij straalt in deze modekleur.

marigold

Pretty in pink (Raspberry Sorbet)

Hallo prachtige kleur! De kleur van een heerlijke frambozen sorbet, zoals de naam al doet vermoeden. Ga voor een matching outfit met een pantalon en blazer in deze opvallende tint en jij maakt een echt statement. Ook in combinatie met een neutrale outfit kan deze kleur de perfecte keuze zijn.

Helderblauw  (French Blue)

Niet te donker en niet te licht, deze kleur blauw zit er precies tussenin. Perfect te combineren met andere items en kleuren. Bijvoorbeeld met Marigold of Illuminating.

French_Blue

Roestbruin (Rust)

Een opvallende kleur tussen de kleuren, want deze tint zien we vaker terug in het najaar. Deze zomer kun je dus gerust enkele herfst-items in je kast laten hangen. Deze warme kleur, die geïnspireerd is door herfstbladeren, werkt namelijk erg goed in combinatie met lentekleuren. Zowel voor kleding als accessoires en schoenen een echte trend.

Rust

Edelsteen paars (Amethyst Orchid)

Deze prachtige paarse kleur dankt zijn naam aan de Amethist edelsteen in combinatie met de orchidee. Een unieke kleur die zelfverzekerdheid en vrolijkheid uitstraalt. Laat het terugkomen in vesten, jurken of rokken: alles is mogelijk.

Amethyst_Orchid

Hemelsblauw (Cerulean)

De kleur van de lucht op een heldere dag! Deze zachtblauwe tint is perfect in combinatie met de fellere kleuren uit het kleurenpalet. 

cerulean

Menthol (Green Ash)

Het kleurenpalet van 2021 kent twee groene kleuren. Als eerste ‘Green Ash’, een kleur die je doet denken aan mint of methol. Een koele en kalmerende trendkleur om toe te voegen aan je garderobe. Gebaseerd op de natuur. De andere groene tint is ‘Mint’.

green_ash

Mint (Mint)

Dit seizoen kun je kiezen uit twee groentinten. Zo kun je gaan voor een opvallende en verfrissende kleur zoals ‘Mint’ of een rustige en zachte pasteltint als ‘Green Ash’. Deze zomer kun je gerust warme en koele kleuren met elkaar combineren. Welke kleur groen past het beste bij jouw stijl?

mint

Burnt coral

Een kleur met een opvallende en gezellig aanwezigheid. Deze tint is lichter dan de algemene koraalkleur, waardoor het je doet denken aan een pasteltinten. Perfect te combineren met de kleur ‘Rust’ uit het kleurenpalet, maar ook met bijvoorbeeld blauw.

burntcoral

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer