Kerstkleding heren trends 2023

by Berden Fashion

We naderen langzaamaan het einde van het jaar, dat betekent dat de feestdagen er ook aan zitten te komen. Sfeervolle dagen vol met gezelligheid, familie, vrienden en veel heerlijk eten. We verheugen ons er allemaal op, maar willen natuurlijk wel stralend voor de dag komen. Tijdens deze tijd van het jaar mogen de looks allemaal net dat beetje extra hebben. Stijlvolle trendy outfits zijn dan ook echt een must! In deze blog vertellen wij je welke kerstkleding jij kunt combineren voor de perfecte outfit tijdens de feestdagen.

De chino broek

Tijdens de kerst zit je met een prachtige chino áltijd goed! Het is een nettere variant van de jeans en zitten erg comfortabel. De chino broek is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren waardoor je veel verschillende trendy looks kunt creëren. Ga je voor een rustige kleur? Wees creatief met de bovenkant. Kies bijvoorbeeld voor een leuke blouse met print of ga voor een opvallend kleurtje. Wil jij juist een uitdagende kleur chino dragen? Houd de bovenkleding dan rustig. De chino is erg modern en ook perfect te dragen zonder een colbert. Wanneer je tijdens de feestdagen toch netter voor de dag wilt komen, kun je kiezen voor de pantalon. Deze is nog wat eleganter.

chino broek feestdagen
chino broek feestdagen
chino broek feestdagen

Casual colbert

Je kunt tijdens de kerst natuurlijk all out gaan met een driedelig pak, maar dit hoeft zeker niet. Het dragen van alleen een casual colbert kan ook al voor een eyecatching look zorgen. Een casual colbert is net wat sportiever en kan de perfecte manier zijn om je outfit op te vrolijken of net dat extra’s te geven. Daarbij zie je er ook nog eens netjes uit. Je kunt kiezen voor een grijze kleur, maar meegaan met de trendkleuren is ook echt een aanrader. Het afgelopen jaar zijn de pakken ook drastisch veranderd waardoor ze vaak te krijgen zijn in opvallende kleuren. Benieuwd naar de trendkleuren van dit jaar? Neem een kijkje op deze blog over de herfst en winter modetrends.

casual colbert feestdagen
casual colbert feestdagen
casual colbert feestdagen

Combineer je overhemd

Onder een mooi colbert hoort een net overhemd. Heren kiezen vaak voor een witte of lichtblauwe blouse, maar iets anders proberen is ook een keer leuk. Donkerblauwe of zwarte overhemden staan super chic en zijn daardoor ook perfect geschikt om te dragen aan tafel tijdens het kerstdiner. Een effen kleur overhemd zorgt ook voor rust onder je trendy colbert met opvallende kleur. Je kunt er ook voor kiezen om juist een kleurrijk overhemd te dragen. Zoals eerder benoemd zijn overhemden met kleurrijke prints of in een opvallende kleur dit jaar een échte musthave. Mocht je liever geen colbert dragen, kies er dan voor om over je overhemd een trui te dragen. Ook truien zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en kleuren. Zo heb je truien met ronde- of V- hals, sweaters of coltruien. Ga voor de perfecte kleurcombinatie en je zal er buitengewoon uit zien.

Overhemden feestdagen
Overhemden feestdagen
Overhemden feestdagen

Het veelzijdige vest

Tijdens de winter is warme kleding onmisbaar. Vesten zijn dit jaar ook een modetrend. Denk hierbij aan vrij zwaar gebreide truien die evenals kunnen dienen als een jas. Ze zijn zowel comfortabel, warm en hip. Naast dat je het lekker warm hebt wanneer het wat afkoelt, blijft je outfit ook nog eens helemaal on trend. Het meenemen van een vest naar het kerstdiner is dus zeker een goed plan!

veelzijdige vest feestdagen kerst
veelzijdige vest feestdagen kerst
veelzijdige vest feestdagen kerst

Accessoires

Je outfit is nooit af zonder een paar mooie nette schoenen. Kies voor schoenen die perfect matchen bij je outfit. Zo zie je er van top tot teen gestyled uit. Je maakt je look helemaal compleet door het dragen van accessoires. Een mooi horloge kan al het verschil maken. Als laatste kun je ook de show stelen door het dragen van een prachtige jas. Door een modieuze mantel ziet je outfit er zelfs met jas nog ontzettend net uit. Probeer ervoor te zorgen dat ook je jas qua kleur ook is afgestemd op je outfit. Zo zorg je ervoor dat je look een geheel blijft. 

De foute kersttrui

Nemen jullie je outfits tijdens de feestdagen niet zo heel serieus? Dan is de foute kersttrui perfect voor jullie! Tijdens de feestdagen draait het om de gezelligheid. Wanneer iedereen een leuke kersttrui draagt zit de sfeer er vaak meteen goed in.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer