Polo combineren: zo draag je een polo shirt!

by Berden Fashion

Een poloshirt voor mannen is simpelweg niet meer weg te denken. De polo komt oorspronkelijk uit de tennissport, maar tegenwoordig heeft bijna elke man een mooie polo in de kast hangen. Een super groot voordeel van het poloshirt is dat je er veel kanten mee op kan. Een poloshirt kun je bijvoorbeeld combineren met een chino waardoor je een classy look krijgt. Daarnaast is het ook gemakkelijk te combineren met jeans en een jasje voor een meer geklede look. Weet je momenteel nog niet zo goed hoe je nou optimaal een poloshirt kunt combineren? Dat is geen probleem want Berden helpt je hier graag bij.

De business look

Een poloshirt kan absoluut gedragen worden bij een zakelijke look. Wil je graag combineren en toch een zakelijke look behouden? Dan is het zeer geschikt om de polo onder een colbert te dragen. Verruil af en toe je vaak gedragen overhemd even voor een polo in een donkere kleur. Een polo in combinatie met een pantalon maakt je look helemaal compleet. Deze business stijl outfit is super geschikt voor op het kantoor of een klantbezoeken. 

polo combineren business look
polo combineren business look
polo combineren business look

De classy look

Graag je outfit classy houden, maar ook weer niet te classy? Combineer dan een poloshirt in effen kleur met een chino. Deze outfit afmaken met sneakers of loafers is super gaaf. Sterker nog, deze look is absoluut onmisbaar voor in de zomer.

polo combineren classy look
polo combineren classy look
polo combineren classy look

De geklede look

Wanneer de temperatuur aan de frisse kant is, kan een vest, jack of trui afrekenen met die koudere dagen. Wanneer je een trui boven je polo wil dragen, is een witte polo geschikt. Een witte polo is in dit geval het meest voor de hand liggend. Een trui met een contrasterende kleur maakt je outfit zeer stijlvol. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een vest of jack. Het belangrijkste is dat de kleuren goed op elkaar afgestemd zijn.

De hippy look

Je valt graag op met je kleding? Ook hiervoor is een poloshirt uitermate geschikt! Wanneer je van gekleurde polo’s of polo’s met print houdt, is een jeans daaronder goed te combineren. Je kunt de look afmaken met sneakers of ruige boots, waar jij je het meest zelfverzekerd bij voelt natuurlijk!

polo combineren hippy look
polo combineren hippy look
polo combineren hippy look

De sportieve look

Je hoeft tegenwoordig niet alleen polo’s met knopen te dragen. Tegenwoordig zijn er namelijk polo’s met ritssluitingen en V-hals. In combinatie met sportieve sneakers en jeans ben je stijlvol en toch lekker sportief gekleed. Wanneer het aan de iets frissere kant is kun je een bodywarmer over de polo dragen. Deze look is ideaal om met je vrienden naar de bioscoop of het terras te gaan.

polo combineren sportieve look
polo combineren sportieve look
polo combineren sportieve look

Zoals je ziet kun je met een poloshirt echt alle kanten op. Van zakelijk naar sportief en van classy naar gekleed. Het is maar waar jij als man van houdt! Heb je jouw look met een poloshirt al helemaal gevonden? 

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer