Spijkerblouse combineren? Zo combineer je een jeans blouse

by Berden Fashion

De meeste modetrends komen en gaan, behalve denim. Denim blijft altijd terugkomen! Ieder seizoen zien we weer nieuwe trends op het gebied van deze stof. Van spijkerbroeken en jacks tot stijlvolle blouses. De denim blouse is perfect voor een stijlvolle en nonchalante look, maar hoe combineer je deze spijkerblouse? Wij laten je de beste opties zien vandaag.

Jeans blouse combineren met een rok

Rokken hebben we in alle soorten en maten. Van mini- tot maxirokken, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Én wist je dat je een rok heel goed kunt combineren met een denim blouse? Stijlvol om de blouse in de rok te stoppen, zo creëer je een elegante look. Als je een extra touch aan je outfit wil geven kies dan een blouse met extra details, zoals ruches of drukknoopjes.

spijkerblouse_rok

Jeans blouse combineren met een jurk

Een denim blouse kun je makkelijk dragen over een jurk! Dit staat het leukste als je een wat langere blouse draagt die goed aansluit bij je jurk en dezelfde lengte heeft. Of je nu gaat voor een jurkje met een opvallende print of juist een effen kleur, de denim blouse kun je er altijd bij combineren. Zo kun je jouw blouse dus tevens gebruiken als een jasje! Win-win. 

spijkerblouse_jurk

Jeans blouse combineren met een broek

Of je nu kiest voor een flared pantalon of een stoffen broek met een opvallende print: de denim blouse staat altijd. Het contrast zorgt voor een stijlvolle look, maar zelfs met een jeans kun je de denim blouse combineren! Denim op denim is helemaal on-trend. Om ervoor te zorgen dat jouw outfit niet eentonig wordt, gebruik je verschillende wassingen. Dus mix en matchen maar.  Grote kans dat je bij deze trend terugdenkt aan de jaren ‘90, maar denim op denim zie je weer volop terug in het modebeeld. Ga jij voor deze look dit seizoen?

spijkerblouse_jeans

Jeans blouse dragen met een leren jack

Het is zeker leuk om te werken met contrasten als je gaat voor denim. Kies bijvoorbeeld voor een leren jack, wat tevens een echte musthave in je garderobe is. Draag hem nonchalant over je schouders zodat je het denim van je blouse goed ziet. Je kunt het jasje natuurlijk ook gewoon aantrekken. Zo is jouw outfit nooit eentonig!

spijkerblouse_jack

Diverse jeans blouse modellen

Een denim blouse heeft meestal een klassieke look. Toch zijn er heel veel verschillende modellen die er net wat anders uitzien dan dat je gewend bent in eerste instantie. Zo kun je met dit trend item dus diverse kanten op en is mixen en matchen altijd leuk. Creëer bijvoorbeeld een zomerse look door de blouse off-shoulder te dragen, of ga voor een model met borduursels of bloemen. Wil je gaan voor een elegante look? Er zijn ook blouses met ruffles of ruches. De keuze is letterlijk reuze!

De mooiste denim items vind je in onze collectie. Van blouses en jacks tot de mooiste spijkerbroeken. Er is altijd wel een model dat past bij jouw stijl. Ontdek het nu bij Berden Fashion.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer