Modekleuren herfst/winter 2024

by Berden Fashion

Het duurt niet meer zo lang totdat het nieuwe seizoen aanbreekt. Een nieuw seizoen betekent ook: nieuwe trends! Zonnige zomerjurken maken weer plaats voor warme vesten en truien in je garderobe. Dat jij dit najaar stijlvol gekleed gaat is zeker, want vandaag praten we je bij over de trendkleuren van deze herfst en winter. Ben jij ook benieuwd hoe de rest van de najaarsmode eruit gaat zien? Wij zetten ze voor je op een rij.

Het kleurenpalet voor de herfst en winter van 2024 is opvallend levendig en heeft een optimistische uitstraling. Sommige kleuren creëren rust in je kledingkast, terwijl andere kleuren ons juist energie en hoop geven. De kleuren uit het palet van dit seizoen zetten ons aan om nieuwe kleurencombinaties te ontdekken en nieuwe stijlen te proberen.

Fuchsia Fedora

Deze opvallende roze trendkleur wordt omschreven als een flirterige, levendige kleur met allure. In de zomer zagen we deze kleur ook al verschijnen in de collectie en we houden hem erin! Je kunt ervoor kiezen om deze kleur ton-sur-ton te dragen, bijvoorbeeld met een blazer en pantalon. Natuurlijk kun je ook één item van je outfit dragen in deze kleur en combineren met zachtere tinten.

Fuchsia-Fedora

Pale Rosette

Is Fuchsia Fedora je iets te fel? Dan vind je dit jaar ook een zachte roze tint. Namelijk Pale Rosette. Zachtroze, met een romantische uitstraling. Je ziet deze kleur terug in diverse collecties, van warme truien en vesten tot in jurken en rokken

Pale_Rosette

Illuminating

Een vrolijke en vriendelijke gele kleur dat een zonnige dag weergeeft. Deze kleur laat duidelijk zien dat we dit seizoen verwelkomen met optimisme en warmte. Zo vind je de zomer toch nog een beetje terug in je najaarsgarderobe. Geel is een aanwezige kleur en niet iedereen voelt zich er even prettig in. Daarom kun je gerust kiezen om deze kleur te combineren met een rustigere kleur. Bijvoorbeeld grijs.

Illuminating

Mykonos Blue, Rhodonite, Spring Lake

Blauw is de kleur die echt niet mag ontbreken in je garderobe. We zien deze tint namelijk drie keer terug in de modekleuren voor de herfst en winter van 2024. Mykonos blue, Rhodonite en Spring Lake zijn de benamingen en ondanks dat ze allemaal blauw zijn, verschillen ze toch van elkaar. Of je nu gaat voor een diepe paarsblauwe kleur of een rustige blauwtint: alles kan!

Leprechaun en Fire Whirl

Opvallend aan het kleurenpalet van het najaar zijn de typische ‘kerstkleuren’ groen (Leprechaun) en felrood (Fire Whirl). De rode kleur is energetisch en opvallend, terwijl Leprechaun je doet denk aan invloeden uit de Ierse folklore. De verwachting is dat we deze kleuren veel gaan zien in combinatie met goud. Wij zijn benieuwd!

kerst_kleuren

Adobe en Root Beer

Als we aan het najaar denken, dan denken we aan bruine tinten. De kleur ‘Adobe’ sluit hier perfect bij aan. Aardetinten sieren de collecties en zien we vrijwel terug in alle items, van warme truien en vesten tot broeken en rokken. Daarnaast is er ook nog een donkerbruine tint terug te vinden. De kleur Root Beer.

bruin_tinten

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer