Stoere outfits voor dames

by Berden Fashion

Ben jij op zoek naar een stoere uitstraling en een zelfverzekerde look? Lees dan gauw verder! In deze blog laten we je kennismaken met trendy, stoere outfits. Of je nu een casual dagje weg hebt gepland of een avondje uit gaat, met deze selectie aan musthaves zal je zeker de show stelen. Van edgy leren jassen tot stoere denim combinaties, we hebben voor elk wat wils! 

Een echte musthave; het leren jasje

Als jij stoer wil uitstralen, dan mag een leren jasje absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast. Combineer de jas met een mooi wit T-shirt en een wijde broek met gaten voor een stoere casual look. Wil jij een contrast tussen stoer en vrouwelijk creëren? Draag het jack dan met een leuke jurk en een paar bikerboots voor de perfecte balans. Ga voor een leren jas met grove ritsen voor een extra stoere touch. Met een leren jas kun jij alle kanten op! 

De trend van 2023; denim

We kunnen er niet omheen: Denim is dé trend van het jaar. Het is ook een populaire keuze voor de stoere dame. Kies jij voor een denim on denim look of combineer jij een paar baggy jeans met een gaaf T-shirt? Met denim kun jij alle kanten op. Denim zie je in alle kledingstukken terug; korsetten, jurken, jeans, jacks en zelfs schoenen van denimstof. Experimenteer met verschillende combinaties en kom tot de perfecte stoere look.

Hoe groter, hoe beter

Tegenwoordig zie je steeds meer oversized kleding. Alles moet groter vallen en dit is precies iets wat bij een stoere kledingstijl past. Draag een wijde trui met een baggy broek en maak de look af met een paar hippe sneakers. Naast het feit dat de oversized fit super trendy is op het moment, zit deze ruime kledingstijl ook ontzettend comfortabel. Om jouw figuur meer te laten zien kun je ook de baggy jeans combineren met een strakke crop top. Maak de outfit compleet met een hippe zonnebril en statement oorbellen.

Army ready

Wat vroeger gezien werd als uniform, is tegenwoordig een echte trend in het dagelijkse leven. Voor de stoere dame is militaire kleding een echte musthave in haar kledingkast. Er zijn ontzettend veel items die de stoere en robuuste uitstraling hebben van deze kleding. Een van de populairste is de camouflageprint; zowel op een jack als op een broek. De trend straalt casual streetwear uit en is bekend door de subtiele mix van groene bruine en aardetinten. 


Tegenwoordig zijn de cargobroeken ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De stoere zakken aan de zijkant van deze broeken is iets waar de stoere dame fan van is. De broek is te combineren op ontzettend veel manieren; van croptop tot overhemd tot aan een relaxed oversized T-shirt. 

Accessoires 

Om de stoere look af te maken mogen accessoires uiteraard niet ontbreken. Maak jouw outfit compleet met een paar stoere biker boots of sneakers. Voeg grove statement sieraden toe zoals een mooie zilveren schakelarmband of grote oorringen. Combineer de outfit met een leuke schoudertas en rock de outfit!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer