Een beige broek combineren: Zo doe je dat!

by Berden Fashion

De beige broek heeft niet de meest geweldige reputatie. Vaak denk je hier aan een saaie broek die door vaders en opa’s gedragen wordt. Het is de hoogste tijd om deze reputatie aan de kant te schuiven. Want een beige broek is ontzettend trendy en veelzijdig! Zoals met elke outfit is het vooral belangrijk dat je de juiste items kiest en deze op de juiste manier combineert. Met een beige broek is dit helemaal niet anders. Of je nu naar je werk gaat, een avondje op stap of een dagje uit; voor elk moment is er wel een outfit samen te stellen. Hoe pak je dit het beste aan? Wij helpen je! In deze blog hebben we een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

Welke tint beige?

Meerdere soorten beige? Jazeker! Iedere tint heeft ook weer andere kleuren die er het beste bij passen. Wat bij licht beige past, staat bij donker beige mogelijk compleet anders. Hieronder leggen we kort de basis tinten uit en welke kleuren daar over het algemeen het beste bij passen. Natuurlijk zijn er nog veel meer combinaties mogelijk, maar het is altijd fijn om te weten waar je een begin kunt maken.

Licht beige: De lichte beige tinten zijn over het algemeen wat geelachtig en neigen snel naar crème. Donkere kleuren passen hier het beste bij zoals bijvoorbeeld donkerblauw en zwart. Dit zorgt voor een mooi contrast.

Normaal beige: Over het algemeen is de kleur beige het beste te omschrijven als licht bruin of tan. Opvallende en felle kleuren passen hier het leukste bij. Ze brengen de outfit tot leven zonder dat er teveel contrast is. Rood, geel, blauw, paars, groen, het kan en mag allemaal.

Donker beige: Een donker beige neigt wat meer naar bruin of zelfs een beetje naar groen. Deze kleuren kun je goed combineren met aardetinten zoals taupe, antraciet, terracotta en bruin. 

Nu je een beetje weet welke kleuren je kunt matchen, is het tijd om een outfit uit te kiezen! Welke stijl is jouw favoriet? Voor welke gelegenheid heb je de outfit nodig? Wij hebben een aantal mooie setjes samengesteld om jou wat inspiratie te geven. Zo kun jij zelf bepalen wat je mooi vindt en naar welke stijl jouw voorkeur uitgaat.

Beige met een blouse

Met deze chique outfit ben jij klaar om je van je beste kant te laten zien op de werkvloer. Een pantalon met high waist en wijde pijpen is stijlvol en comfortabel tegelijkertijd. Dit combineer je ideaal met een blouse met een leuke print. Een beetje contrast mag absoluut en een opvallende print gaat hier dus perfect bij! 

beige broek
beige broek
beige broek

Beige met kleur

Zoals hierboven al genoemd werd, mag je bij een beige broek gerust spelen met opvallende kleuren. Bij deze set hebben we gekozen voor een blouse met een prachtige blauwe bloemenprint. In combinatie met een cropped broek en sneakers creëert dit een look die geschikt is voor elke dag. Of je nu uit eten gaat, een dagje gezellig shoppen of naar een feestje, met deze combinatie straal je helemaal zonder dat het too much is.

beige broek
beige broek
beige broek

Beige op beige

Beige op beige combineren moeilijk? Helemaal niet! Een broek met matchende blazer gaat perfect samen! Combineer het met met een leuke top of blouse en je outfit is alles behalve saai. Wij kozen bij dit setje voor een print met leuke kleurtjes erin verwerkt. Dat geeft precies genoeg kleur voor een casual maar toch speelse look. Samen met een paar sneakers is je look prima voor elke dag. Maak het wat stijlvoller met een paar mooie hakken. Een gekleurde blouse past ook heel goed hierbij.

beige broek
beige broek
beige broek

Beige met aardtinten

Wanneer je het een dagje rustig aan wil doen, wil je je outfit vaak waarschijnlijk ook simpel en praktisch houden. Comfort staat voorop! Een broek met een T-shirt en een paar sneakers zijn voor veel mensen dan vaak de go to outfit. Een donker beige broek combineert goed met aardetinten. Dit kan rood zijn, maar ook terracotta, taupe antraciet of bruin. Een fijne sneaker eronder en je bent klaar de dag!

beige broek

Beige met een donkere kleur

Creëer een mooi contrast van licht beige met een donkere kleur zoals bijvoorbeeld donkerblauw of zwart. Dit geeft een chique uitstraling zonder dat je er teveel moeite voor hoeft te doen. Pak een broek met een relaxte fit en combineer dit met een vlotte blouse voor een look die geschikt is voor zowel naar werk als naar een feestje.

beige broek

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer