Tips om een jurk met trui te combineren

by Berden Fashion

De jurk is een kledingstuk dat meestal op warme dagen wordt gedragen. Maar eigenlijk is dit een item dat het hele jaar door gedragen kan worden. Je hoeft je leuke zomerjurk niet in de kast te laten hangen. Je kan het ook perfect dragen op een koude zomeravond of op een regenachtige herfstdag. Het gaat erom op welke manier je de jurk combineert. Zo kun je een dress eenvoudig dragen met een heerlijke trui. Een trui helpt niet alleen goed tegen de kou, het staat ook nog eens super leuk! Door middel van een sweater kun je jouw jurken eindeloos combineren en zorg je voor een verrassende look. 

Hoe draag ik een trui over een jurk?

Je kunt je zomerjurkjes het hele jaar door dragen in combinatie met een gave trui. Zodra het kouder wordt, kun je in je kast op zoek gaan naar een trui en deze combineren met jouw favoriete zomerjurk. Style het geheel af met een gave riem om je taille. Door een riem aan je outfit toe te voegen, accentueer je je taille. In deze blog vertellen we je op welke manieren je een trui met een jurk kunt combineren en we zetten verschillende setjes voor je op een rij.

Tip: Is jouw trui oversized en te groot voor over een jurk? Een haarelastiekje is je beste vriend. Met het haarelastiekje maak je een knoop in je trui. Deze knoop vouw je naar binnen zodat de trui mooi op je jurk valt. 

Korte jurk met trui

De Hollandse temperaturen kunnen je nog wel eens in de steek laten. Toch is het erg leuk om in de zomermaanden een heerlijk jurkje te dragen. Koelt het ‘s avonds wat af? Geen probleem! Combineer jouw favoriete dress eenvoudig met een trui. Zorg ervoor dat je jurk bij de taille wat strakker zit. Hiermee vermijd je het ‘wijde’ effect. Toch een wijde jurk? Maak dan gebruik van een toffe riem. Zo blijft de trui ook op zijn plek zitten. Een wikkeljurk is de perfecte keuze in combinatie met een trui. De jurk zit namelijk strak bij de taille. Style het geheel af met een paar sneakers en je bent voorbereid voor de frissere zomeravonden. Binnen no-time heb jij jouw jurk omgetoverd tot een rok. Met een simpel item zoals een sweater, creëer je eenvoudig een totaal andere look.

korte jurk met trui
korte jurk met trui
korte jurk met trui

Lange jurk met trui

Of het nu zomer of winter is, december of augustus, een lange jurk kan op iedere moment gedragen worden. In de zomer kun je met blote benen naar buiten maar in het najaar kan dat nogal fris zijn. Daarom is het de perfecte oplossing om een trui over een jurk te dragen. De maxi jurk is op dit moment erg trendy. Maar let wel op, niet elke maxi jurk is geschikt voor de winter. Zorg dat je kiest voor een leuk printje of een effen kleur. In combinatie met een V-hals trui, maak je de lange jurk eenvoudig stijlvol. Of ga voor een lange jurk met een kraag. Een lange jurk met een kraag is erg leuk in combinatie met een trui. Zodra je een trui over je jurk draagt, is het erg leuk om de kraag boven de trui uit te laten komen.

lange jurk met trui
trui met lange jurk
trui met lange jurk

Rok met trui

Niet alleen een jurk kan gecombineerd worden met een trui, ook een rok kan gedragen worden met een sweater. Van kort tot lang, de rok kun je het hele jaar door dragen. Mocht de temperatuur dalen, dan is het geen reden om de rok in de kast te laten liggen. Kies voor een grof gebreide trui of sweater met een leuke rok. Voor een leuk effect, kun je de trui voor in rokje stoppen. Zo krijg je een nonchalante look die toch erg stijlvol is!

Trui met rok
trui voor rokje
Rokje met trui

Coltrui met een jurk

Een trui kan niet alleen over een jurk gedragen worden, maar ook eronder. Een coltrui is een echte musthave voor de koude winterdagen. De coltrui is heerlijk warm en tevens erg trendy. Kies voor een strakke coltrui, dit zorgt voor een leuk effect. Je draagt de coltrui eenvoudig onder je favoriete zomerjurk. Ga voor een speelse en niet te serieuze jurk. Combineer de outfit met een zwarte panty en een paar stoere boots en jouw look is helemaal compleet.

Coltrui met jurk

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer