Tips om een zwarte broek te combineren

by Berden Fashion

Populair in iedere kledingkast: de zwarte broek. Een tijdloos kledingitem dat verkrijgbaar is in tal van verschillende modellen. Van nette pantalons en high waist broeken tot trendy flared jeans. Er is genoeg te kiezen als het om zwarte broeken gaat! Deze kleur broek is perfect voor een zakelijke look, maar daarnaast kun je ook je stoere kant laten zien met bijvoorbeeld een leren broek. Een zwarte broek combineren doe je zo!

Zwarte broek combineren voor een zakelijke look

Wil jij de perfecte outfit creëren voor naar je werk? Dan is een look met een zwarte broek altijd goed.

Vooral een nette pantalon is uitermate geschikt voor een zakelijke look. De pantalon is over het algemeen niet van spijkerstof gemaakt en zie je vaak in effen kleuren, eventueel met een bies. Combineer bijvoorbeeld met een witte blouse en een zwarte blazer. Naast de pantalon past een flared broek ook heel goed bij deze items. Zo kom jij stijlvol voor de dag! 

pantalon
pantalon
pantalon

Zwarte broek combineren voor een casual look

De pantalon kun je ook dragen op tal van andere gelegenheden, ook als het wat meer casual is. Met sneakers eronder en een stoer jack heb je binnen no-time de perfecte outfit. Daarnaast is de zwarte spijkerbroek onmisbaar als je voor een casual outfit gaat. Het perfecte basisitem dat in iedere kledingkast thuishoort. Ga bijvoorbeeld voor een highwaist model in combinatie met een fijne coltrui. Ook met een blazer of een trenchcoat ben je zo klaar voor een wandeling in het park of een middagje shoppen in de stad. Draag onder je zwarte jeans veterlaarsjes of stoere sneakers!

pantalon
pantalon

pantalon

Zwarte broek combineren voor een feestelijke look

Een zwarte flared pantalon, een leatherlook broek of een high-waist jeans: allemaal broeken die perfect zijn voor naar een feestje! Combineer je zwarte broek met een kanten top, een body of een croptop. Zo ben jij ready to party. Je ziet daarnaast steeds vaker flared broeken met glitter details en dit item is één en al feestelijk. Ook voor de feestdagen een perfecte keuze. Het enige wat nog ontbreekt zijn schoenen! Combineer je zwarte broek met elegante hakken of laarsjes.

pantalon
pantalon
pantalon

Tips om een zwarte broek te combineren voor mannen

De zwarte broek is ook super populair in de garderobe van mannen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte pantalon voor naar kantoor of een stoere jeans voor een casual outfit. Een veelzijdige kleur waar je alle kanten mee op kunt. Voor een zakelijke outfit gaat zwart en wit hand in hand. Combineer een zwarte pantalon bijvoorbeeld met een witte blouse. Maak je zakelijke outfit helemaal af met een nette veterschoen. Daarnaast is de zwarte jeans onmisbaar in de kledingkast van iedere man, omdat hij mega veelzijdig is. Combineer deze broek met je favoriete hoodie, t-shirt of een stoer overhemd. Alles is mogelijk!

Een zwarte broek kan dus bijna bij iedere gelegenheid gedragen worden. De ideale basis voor iedere outfit. Door de veelzijdigheid van deze broek is het een echte musthave in je garderobe. Welke variant is jouw favoriet? 

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer