Wat draagt de vader van de bruidegom?

by Berden Fashion


Tijdens de bruiloft is de vader een belangrijke steunpilaar, degene die het hoofd koel houdt en klaar staat om te helpen wanneer er iets mis dreigt te gaan of om vragen te beantwoorden. Het is dan misschien niet het eerste waar je aan denkt als vader van de bruidegom, maar wat je die dag draagt, is zeker niet onbelangrijk. Hier zijn een paar handige en simpele tips wanneer jij op zoek gaat naar een outfit voor de grote dag.

Waar ga je winkelen?

In veel herenmodezaken vind je mooie pakken en kun je prima slagen. In een gewoon pak kun je prima voor de dag komen. Maar als je wilt aansluiten bij de stijl van de bruidegom, dan is het een goed idee om samen met de bruidegom en de moeder te gaan winkelen. Zo kun je samen kleuren of patronen bekijken en op elkaar afstemmen om jullie outfits matchen. Zo ben je voor gasten makkelijk herkenbaar als vader van de bruidegom en tegelijk zijn de outfits van jou en je vrouw ook een mooie combinatie.

Hoe formeel moet het zijn?

Ben je als vader van de bruidegom echt verplicht om ook in een compleet 3-delig kostuum aan te komen zetten? Dat hangt eigenlijk helemaal af van de sfeer van de bruiloft, maar ook van wat jij zelf wil. Het is heel makkelijk om een outfit samen te stellen die past binnen de stijl van de bruiloft en die van jouzelf. Een nette broek met een overhemd en een jasje vormen over het algemeen een goede basis voor elke formele gelegenheid. Maak de outfit vervolgens af met een paar bijpassende schoenen, een riem en misschien ook manchetten.  Het allerbelangrijkste is: draag wat jij comfortabel vindt. Wanneer jij je prettig voelt met wat je draagt, straal je ook automatisch zelfvertrouwen uit.

trouwen

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer