Kleding bruiloft voor dames – 3 alternatieven voor geen jurk

by Berden Fashion

Staat er een bruiloft op de planning, maar houd je niet zo van jurkjes? Of vind je het niet fijn om blote benen te hebben? Helemaal niet erg, want er zijn tal van andere manieren om er stijlvol uit te zien voor deze dag! We hebben daarom 3 alternatieve kleding outfits voor je verzameld.

Klassiek en chic: jumpsuit

Een jumpsuit kan ontzettend chic staan en is net even wat anders dan een jurk. De perfecte keuze om te dragen naar een bruiloft. Daarnaast ben je met één kleding volledig aangekleed. Een fijne uitkomst als je het combineren van kleding lastig vindt. Er zijn zoveel verschillende jumpsuits! Kies voor een pastelkleur of ga voor een jumpsuit met een leuk printje. Combineer met pumps en jij ziet er perfect uit. 

jumpsuit

Stijlvol in pak 

Een pak alleen voor heren? Echt niet! Het damespak is helemaal on-trend en zie je terug in diverse collecties. Een blazer en pantalon in dezelfde print of stof zorgt voor een stijlvolle look. Combineer met een kanten top en high heels om je outfit een elegante touch te geven. Kies alleen niet voor denim, dat past niet bij feestelijke events. 

dames_pak

Rock het rokje

Rokken: je hebt ze in alle soorten en maten. Denk aan a-lijn rokken, overslagrokken of de maxi rok. Iedere rok geeft je weer een andere look en past daarom bij iedere stijl. Ga bijvoorbeeld voor een zwierige rok met een bloemenprint, gecombineerd met een chique blouse. Net zo stijlvol als een jurk! 

rokken

Maak je outfit helemaal compleet

Is je outfit compleet? Dan is het tot slot tijd voor de final touch. Kies sieraden die passen bij je kledingkeuze. Minimalistische sieraden in zilver, goud en roségoud kun je praktisch overal bij combineren. Ga je liever voor opvallende statement sieraden? Houd je kleding dan bijvoorbeeld wat simpeler en maak je look helemaal af met een grotere ketting. Daarnaast is een clutch ook onmisbaar en perfect om je lippenstift of extra make-up in op te bergen. Er zijn zoveel verschillende soorten en het staat super classy.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer