Dameskleding trends voor het voorjaar van 2024

by Berden Fashion

Het voorjaar staat voor de deur! En heel eerlijk, wij kunnen niet meer wachten totdat het zonnetje weer gaat schijnen. Tijd om vooruit te blikken dus, want er komt een overvloed aan nieuwe trends dit voorjaar. Ben jij benieuwd wat we gaan dragen? We hebben de leukste trends voor je verzameld in deze blog. 

Alle kleuren van de regenboog

Kleur, kleur en nog eens kleur! Je kunt er écht niet meer omheen dit seizoen. Jouw garderobe krijgt de perfecte boost door deze trend. Fuchsia roze, felgroen of oranje: felle en optimistische kleuren nemen de overhand dit seizoen. De modekleuren zijn aanwezig en waar we enerzijds veel uitgesproken kleuren zien, zijn neutrale tinten toch ook niet onmisbaar. Zachte tinten als beige en crème zorgen voor de perfecte tweedeling in je kledingkast.

spencer
trui
trui

Pakken

Een elegant en modern pak, de perfecte keuze om stijlvol voor de dag te komen. Voor naar kantoor een diner met vrienden of een wandeling door de stad. Het damespak is erg veelzijdig! De pantalon en de blazer kun je natuurlijk ook los van elkaar dagen, waardoor combineren eindeloos wordt. Toch zien we het damespak het meest monochroom dit voorjaar: pantalon en blazer in dezelfde kleur of print. Heb jij deze trendy outfit al in je kledingkast hangen?

pak
pak
pak

De statement blouse

De populaire blouse krijgt dit jaar een upgrade en maakt een statement tussen je kleding. We zien blouses dit seizoen terug in alle kleuren en prints. Niets is te gek! Ga voor een mooie mouw met ruches of een exemplaar met een opvallende strik. In een mooie kleur of juist een print, alles is mogelijk. 

blouse
blouse
blouse

Het gilet

Dit klassieke item maakt dit seizoen een ware comeback! Misschien had je hem jaren terug ook al in je garderobe, maar dit seizoen is het gilet helemaal on-trend. Dit items is op talloze manieren te combineren. Bijvoorbeeld over een blouse of samen met je favoriete jurkje. Dit voorjaar zien we het gilet ook in oversized en lange modellen. Helemaal leuk, want een gilet geeft net die extra touch aan je outfit. 

spencer
spencer
spencer

Denim

Een jeans blijft een echte musthave bij velen, maar dit seizoen zien we deze favoriete broek weer in nieuwe stijlen. Vooral lichte kleuren zijn populair. Zowel bij strakke als losse modellen is een lichte wassing favoriet, van skinny en mom fit jeans tot bij de boyfriend fit. In het voorjaar is het extra leuk om een outfit in volledig lichte tinten te dragen. Qua fits zien we vooral wide-leg modellen: jeans met wijde pijpen en – meestal – een hoge taille.

jeans
jeans
jeans

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer