Zo kun je een plisse rok combineren

by Berden Fashion

We zijn helemaal weg van deze trend! De plissé rok is terug van weggeweest en dit klassieke item is een echte musthave in je garderobe dit seizoen. De perfecte keuze voor een elegante en modieuze look. Zo vind je de mooiste rokken van leer, corduroy, lichte materialen en in alle kleuren en prints. 

Benieuwd hoe je deze stijlvolle rok het beste kunt stylen? Een plissé rok combineren doe je zo!

Casual

Vind je het leuk om sneakers te dragen? Dan wordt deze outfit zeker één van je favorieten. Door een plissé rok te combineren met sneakers creëer je een comfortabele en stijlvolle look. Combineer met je favoriete t-shirt, trui of blouse. Om je taille extra te benadrukken kun je jouw top in de rok dragen. Dat je er stijlvol uitziet is zeker!

Stoere outfit

De plissé rok had jarenlang een ouderwets imago. Tot nu, want je kunt deze plooirok eenvoudig een stoere touch geven. Maak je look bijvoorbeeld af met een spijkerjack of bikerjack. Draag daaronder een statement t-shirt en ga voor stoere boots of sneakers om het geheel af te maken. Deze rok is het allerleukst wanneer je diverse materialen en texturen met elkaar combineert. 

Voor naar kantoor

Een zakelijk look creëren met de plissé rok is geen probleem, want dit item is geschikt voor iedere gelegenheid. Voor naar kantoor heb je diverse mogelijkheden om deze rok te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een nette blouse die je in je rok kunt stoppen. Ook met een blazer of een net jasje maak je jouw outfit perfect om naar werk te gaan.  Maak je outfit af met een mooie laars of pump en je bent ready for work. 

Avondje uit

Ga je ergens uit eten of staat er een avondje stappen op de planning? Met de plissé rok kun je eenvoudig voor een chique uitstraling zorgen. Ook met accessoires maak je jouw look helemaal af. Subtiele kettingen en armbandjes geven een elegante touch. Daarnaast kun je een riempje dragen bij je rok. In onze collectie vind je allerlei leuke riemen in verschillende maten en uitvoeringen. Voor welke look ga jij?

Ontdek de collectie

In onze ruime collectie vind je plissé rokken, passend bij iedere stijl. Korte of lange modellen en in diverse kleuren en prachtige prints. Ontdek onze topmerken als VILA, Soyaconcept, Geisha, ONLY en nog zoveel anderen. Kies een rok die bij jou past en combineer eindeloos! Shop in onze webshop of bezoek één van onze winkels.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer