Zomer Rok trends 2024 – Rok ideeën

by Berden Fashion

Eindelijk! Na een lange periode van kou en regen kunnen we weer wat zon gaan verwachten. Voor de grote fashion liefhebbers betekent dit maar één ding: volop zomerkleding inslaan! Om je goed op weg te helpen benoemen we in deze blog de grootste rokken trends voor aankomende zomer! 

Cargo rokjes

De cargo trend is op dit moment helemaal hot! Wanneer de cargo-stijl echt jouw ding is hebben we heel goed nieuws voor je; in de zomer gaan we namelijk veel rokken in deze stijl terug zien. Vanwege de stoere stijl is een cargo rok onwijs leuk om te combineren met gave boots, leuke sneakers en crop tops.

Satijnen rokken

Satijn is tijdloos en raakt nooit uit de mode. Wanneer het op kleding aankomt is er niets comfortabeler om te dragen. Om deze reden kunnen wij maar geen genoeg krijgen van satijnen rokken. Een groot voordeel aan deze rokken is dat je het voor veel gelegenheden kunt dragen. Nette gelegenheden, naar kantoor of feestjes, noem maar op, Dit item is een absolute alleskunner! 

Split

De lange rok met een split is hot op dit moment. Dit item is erg goed te combineren met lange laarzen en een leuke blouse die met deze look zeer goed tot uiting komen. Door het open stuk is het lekker luchtig en heel zomers tegelijk. 

Asymmetrische rok

Asymmetrische kledingstukken zien we al een langere tijd terug in het straatbeeld. Natuurlijk konden rokjes in deze stijl niet achterblijven, in de zomer gaan er namelijk veel asymmetrische rokken gedragen worden. Ondanks het feit dat je de rok makkelijk kunt combineren, is het door de vorm helemaal geen basic item.

Leren rokken

Leer wordt natuurlijk vaak gedragen in de winter. Als je groot fan van leer bent, is deze trend echt iets voor jou. Leren rokjes zijn namelijk helemaal in de mode! Een leren rok combineren is heel simpel. Bij leuke feestjes of festivals heb je alleen nog maar een gave top of T-shirt nodig en jouw look is compleet! Je hoeft natuurlijk geen echt leer te dragen, wanneer je dat niet wil. 

Tule rok

De tule rok is een veelbelovende trend voor de zomer van 2024. De verwachting is zelfs dat dit item het straatbeeld gaat domineren. Deze rok mag daarom ook niet in jouw kledingkast ontbreken. Je kunt de rok zowel chic als casual dragen. Chic door hakken eronder te dragen en casual met leuke sneakers. Voor welke look ga jij kiezen?

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer