Zwembroeken trends 2024 voor heren

by Berden Fashion

De zomer staat eindelijk om de hoek! Die heerlijke geur van de zee in combinatie met zonnebrand; kun jij ook niet meer wachten op die mooie tijd? We weten ondertussen dat kleren de man maken. Deze kreet geldt ook absoluut voor de zwembroeken. Om deze reden laten we je graag de zwembroeken trends voor 2024 zien! Met behulp van deze trends kom je erg stijlvol aan op het strand of zwembad.

Zwembroeken met allover print

We kunnen je een ding beloven: Allover print zwembroeken ga je vaak tegenkomen deze zomer. Een zwembroek met allover print mag je er absoluut bij hebben. Van geruite motieven en camouflage tot stippen en geometrische prints, deze zomer is echt niks te gek! Wanneer je genoeg hebt gehad van effen kleuren is dit de perfecte oplossing. Door het mooie weer en de langere dagen is zowat iedereen een stuk vrolijker en daar kun je met allover prints optimaal op inspelen. 

Zwembroeken met allover print zijn ideaal om met je vrienden naar een beachparty, festival of strand te gaan. 

Zwembroeken trends heren allover print
Zwembroeken trends heren allover print
Zwembroeken trends heren allover print

Zwemshorts

Zwemshorts kunnen gezien worden als dé zwembroeken trend voor 2024. De zwemshorts zijn terug van weggeweest! De shorts zijn geïnspireerd op het fitness tijdperk in de 80’s. Waar voorheen de lange zwembroeken in trek waren, zijn dat nu de zwemshorts. Of je nou een zwemshort hebt die wijd of getailleerd zit, het maakt allemaal niet uit zolang ze maar een korte snit hebben!

Gestreepte zwembroeken

Een trend die absoluut niet overgeslagen mag worden is de gestreepte zwembroek. Van kleurrijke strepen tot horizontale strepen, het kan allemaal deze zomer! Door nieuwe designs zijn de strepen naar een nog hoger niveau getild. Klassieke strepen zorgen daarentegen voor die heerlijke ouderwetse vibe.

Effen zwembroeken

Hou je niet zo van gestreepte of all over print zwembroeken? Dan zit je met effen kleuren altijd goed. Een getailleerde of wijde zwembroek? Waar je ook voor kiest, met effen kleuren kun je echt alle kanten op die je maar wil. 

Voor de liefhebbers van net en chic zijn er dit jaar de zwart en witte kleuren. Een goede kwaliteit zwembroek is bij deze kleuren heel erg van belang, je wil natuurlijk geen verkleurde of versleten zwembroek. 

Zwembroeken trends heren effen
Zwembroeken trends heren effen
Zwembroeken trends heren effen

Tropische zwembroeken

Het is een van de twee: Of je bent helemaal weg van de tropische zwembroek, of je hebt er helemaal niks mee. De tropische print die we voornamelijk kennen van het gebloemde Hawaii shirt, is nu een van de zwembroeken trends voor 2023. Deze trend bestaat overigens niet alleen uit bloemenprints, maar ook uit vrolijke kleurtjes. Met een tropisch patroon weet je 100% zeker dat je erg stijlvol het strand op kunt. 

Bij het kiezen van de juiste zwembroek is het natuurlijk belangrijk om van te voren te bepalen waar jij als man van houdt. Aan inspiraties geen gebrek, dit waren namelijk de zwembroeken trends 2024 voor heren. Van effen en gestreepte zwembroeken tot tropische zwembroeken, laat die langverwachte zomer maar komen!

Zwembroeken trends heren tropisch
Zwembroeken trends heren tropisch
Zwembroeken trends heren tropisch

Hoe zorg je dat jouw zwembroek lang mooi blijft?

Zwemkleding houdt niet lichaamscremes, zonnebrand, zout en chloor. Om deze reden is het belangrijk om de zwemkleding af te spoelen. Douches bij stranden en zwembaden staan er natuurlijk ook niet voor niets. Door even onder deze douches te staan spoel je de chemische resten van zonnebrand en andere crèmes af. 

Wanneer je jouw zwemkleding wil wassen kun je het beste eerst de wasvoorschriften nalezen. De meeste badkleding stukken kunnen tegenwoordig ook in de wasmachine, al is badkleding met de hand wassen natuurlijk wel iets voorzichtiger. 

Na het wassen van de zwemkleding is het belangrijk om het niet kletsnat te laten drogen, daarnaast moet je zwemkleding ook nooit in de droger doen! De elastische stoffen kunnen hierdoor uitrekken en dat wil je natuurlijk niet!

Zwembroeken trends heren

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer